Akrylový Gel Na Nehty

720x1280 px

Akrylový Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Akrylový Gel Na Nehty

Sady na nehtovou modeláž. Uv gel krok za krokem. Akrylový prášek je možné použít na přírodní nehty nehtové tipy i šablony.

Rating: 4.0

Zdobicí fólie a pásky. Výhodou akrylových nehtů oproti gelovým je jejich vysoká pevnost která akrylové nehty předurčuje i manuálně pracujícím ženám. Sady na modeláž gel lakem.

159 views
Detail Akrylový Gel Na Nehty
Saturday 20th April 2024
Tyto přípravky se nanášejí kulatým štětcem na nehet nehtové tipy nebo na šablonky.

Akrylový gel na nehty. Akrylové nehty jsou velmi tvrdé a odolné modelují se pomocí tekutiny a akrylového prášku jenž obsahuje micro částice. Základním přípravkem pro vytvoření akrylových nehtů je akrylový pudr a tekutina tvrdidlo. Nehty jsou tenké ale pevné a odolné. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio.

Sugar gel na gelové nehty. Sady na modeláž gelem. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Zdobicí fólie a pásky.

1x průhledný pudr 30g 1x bílý pudr 5g 1x růžový pudr 15g 1x acrylic liquid 100ml 1x acrylic remover 100ml 1x štětec č 6 1x mistika na akryl 3x pilník na nehty 1x primer15ml pro lepší přilnutí akrylu 1x box tipy 100 ks 1x gilotina na zkracování tipů papírové šablony 100 ks 1x lepidlo 7 5 g se štětečkem 1x pomerančové dřívko 1x leštící.

Krémy a mýdla na ruce. Extrémně bílý akrylový pudr pro akrylové nehty. V americe je tomu naopak. Péče o tělo ruce a nehty.

Akrylové nehty modelujeme na přírodní nehty.

Krémy a mýdla na ruce. Sady na modeláž akrylem. Sady na modeláž akrylem. Sady na modeláž gel lakem.

Sady na modeláž gelem.

Ty zabraňují nevzhlednému žloutnutí nehtů a opticky je rozjasní. Skladem 3 ks 417 kč. Akryl průhledný 90 ml enii. Akryl na nehty schne samovolně nepotřebujete uv lampu.

Gel laky rocklac foto návod.

Akrylové nehty v obchodě najdete přípravky pro akrylovou modeláž. Péče o tělo ruce a nehty. Akrylové nehty se snadněji aplikují není potřeba nechávat cokoliv vytvrzovat pod uv lampou ačkoliv akrylové nehty u nás nejsou tak populární jako nehty gelové např. Sady na nehtovou modeláž.

Sady na nehtovou modeláž.

Gel laky rocklac foto návod. Sady na modeláž gelem. Akrylové nehty modelujeme na přírodní nehty. 1x průhledný pudr 30g 1x bílý pudr 5g 1x růžový pudr 15g 1x acrylic liquid 100ml 1x acrylic remover 100ml 1x štětec č 6 1x mistika na akryl 3x pilník na nehty 1x primer15ml pro lepší přilnutí akrylu 1x box tipy 100 ks 1x gilotina na zkracování tipů papírové šablony 100 ks 1x lepidlo 7 5 g se štětečkem 1x pomerančové dřívko 1x leštící.

Akrylové nehty se snadněji aplikují není potřeba nechávat cokoliv vytvrzovat pod uv lampou ačkoliv akrylové nehty u nás nejsou tak populární jako nehty gelové např.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Tyto přípravky se nanášejí kulatým štětcem na nehet nehtové tipy nebo na šablonky.

Relate Post "Akrylový Gel Na Nehty"