Bruska Na Gelové Nehty

768x1024 px

Bruska Na Gelové Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Bruska Na Gelové Nehty

Obsahuje veškeré pomůcky pro mode. X nails mini bruska na nehty frézka na nehty růžová sada pro domácí použití mini bruska na gelové akrylové i přírodní nehty minibruska na nehty je ideální pro úpravu. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky.

Rating: 4.0

Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. Regulace otáček 0 30 tis min. Všetko máme skladom a bez poštovného.

969 views
Detail Bruska Na Gelové Nehty
Thursday 28th March 2024
Brusky a frézky na nehty vám pomohou lehce udržet tvar nehtů který vyžadujete.

Bruska na gelové nehty. Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty. Skladem 5 ks záruka. Fréza má plynulou regulaci otáček která se mění pomocí knoflíku. Tyto elektrické brusky na nehty vám usnadní vaši práci při modeláži nehtů ať už je budete používat doma či profesionálně v práci.

Nemecké promed za super ceny.

Sada na gelové nehty a akrylové nehty obsahuje kvalitní přípravky. 1x uv lampa 36w v bílé nebo růžové barvě jedna vrstva se tvrdí 2 minuty 1x mini bruska 6w 1x jednofázový gel 5ml průhledný 1x base gel lak 6ml 1x top gel lak 6ml 3x barevný gel lak 5ml 1x cleaner čistič nehtů a výpotku 100ml 1x aceton odstraňovač gel. Allepaznokcie elektrická bruska na nehty nástavce f8945. Elektrická bruska na gelové a akrylové nehty.

K dobré práci s bruskou patří i kvalitní karbidové frézy ty jsou vhodné pro akrylové i gelové nehty.

Min sada 3. Více šetrná depilace která vydrží připravte se na léto. Určitě byste ve svém kosmetickém kufříku měly mít brusku nebo frézku na gelové nehty. Vhodné na gélové a akrylové nechty.

Nabízíme brusky pro profesionální i domácí použití.

Domáce ale aj profesionálne brúsky do salónov. Bruska na nehty je praktická hlavně pro nehtové studio. Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Cestovní bruska na nehty frézky.

Sada na gel lak i gelové nehty uv lampa a bruska sada obsahuje.

Frézka se vyznačuje tichým a hladkým chodem. Sada na gel lak i gelové nehty uv lampa a bruska sada obsahuje. Nabízíme brusky pro profesionální i domácí použití. K dobré práci s bruskou patří i kvalitní karbidové frézy ty jsou vhodné pro akrylové i gelové nehty.

Frézka se vyznačuje tichým a hladkým chodem.

Nemecké promed za super ceny. Brusky a frézky na nehty vám pomohou lehce udržet tvar nehtů který vyžadujete.

Relate Post "Bruska Na Gelové Nehty"