Bruska Na Nehty Profi

900x900 px

Bruska Na Nehty Profi Reviewed by admin on . This Is Article About Bruska Na Nehty Profi

Regulace otáček 0 30 tis min. Síťový zdroj proxxon micromot ng 2 e s regulací otáček. 1 710 k.

Rating: 4.0

Gelové nehty umělé nehty na modeláž nehtů make up dekorativní kosmetika a další sortiment pro úpravu nehtů za příznivé ceny nabízí eshop nehtyprofi cz. Regulace otáček nastavitelná v rozsahu do 30000 otáček za minutu. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky.

346 views
Detail Bruska Na Nehty Profi
Saturday 27th April 2024
1 314 kč bez dph 1 590 kč kód.

Bruska na nehty profi. Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Přístroje na pedikúru a kompletní vybavení na profi pedikúru a domácí pedikúru. Levý a pravý směr 5ks vyměnitelných fréz které pasují do téměř všech. Přístroje na pedikúru hadewe mají několik patentových řešení např.

Uložení motoru v gumovém pouzdře které výrazně snižuje vibrace rychlý upínací knoflík fréz atd jsou velmi spolehlivé a nenáročné na údržbu a proto můžeme nabídnou záruku 24 měsíců a nikoliv pouze 12 měsíců velký sací výkon plnohodnotný servis za rozumnou cenu zapůjčení.

Bruska na nehty proxxon slouží k pohodlné a rychlé úpravě gelových i akrylových nehtů. Vhodná pro úpravu přírodních gelových nebo akrylových nehtů. Dewalt dwe4157 úhlová bruska 900 w kotouč 125 mm plynulý rozběh. Jsme největší specializovaný obchod na pedikúru.

Je důležité ujasnit si jaké budou vaše požadavky.

Bosch gws 9 125 s úhlová bruska 900 w. Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. Bruska na nehty vám stoprocentně zpříjemní vaši práci a ušetří vám čas. Elektrická bruska na nehty jenifer profi 5618 je vhodná pro profesionální i domácí použití na manikúru i pedikúru.

Nabizíme vše pro obory pedikúra a podologie a od předních světových výrobců za nejlepší ceny na trhu.

Rozhodně doporučujeme brusky které jsou tiché aby vás nerušily a vy tak mohla komunikovat s dalšími osobami zákaznicemi také doporučujeme brusku která nevibruje díky tomu ulehčíte svým dlaním. Profesionální brusky na nehty bruska na gelové nehty bruska na akrylové nehty nebo bruska na domácí použití příslušenství k bruskám profesionální frézky na nehty z tvrdokovu náhradní brusné kotoučky a leštičky na nehty. Pořádáme odborné kurzy semináře a mistrovství čr profesionálních pedikéru. Nabizíme vše pro obory pedikúra a podologie a od předních světových výrobců za nejlepší ceny na trhu.

Pořádáme odborné kurzy semináře a mistrovství čr profesionálních pedikéru.

Je důležité ujasnit si jaké budou vaše požadavky. Uložení motoru v gumovém pouzdře které výrazně snižuje vibrace rychlý upínací knoflík fréz atd jsou velmi spolehlivé a nenáročné na údržbu a proto můžeme nabídnou záruku 24 měsíců a nikoliv pouze 12 měsíců velký sací výkon plnohodnotný servis za rozumnou cenu zapůjčení. 1 314 kč bez dph 1 590 kč kód.

Relate Post "Bruska Na Nehty Profi"