Budějovická Nehty

1280x1920 px

Budějovická Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Budějovická Nehty

Doplnění klasických akrylových nehtů 350 kč. Objednat se můžete na telefonu 420607555604. Vhodné pro přirozenou délku nehtů aby nehty byly pěkné doporučujeme doplnění za 3 až 4 týdny.

Rating: 4.0

Gelové nehty nehty dotvarujeme zpevníme a případně prodloužíme pomocí gelové modeláže. Nehtové studio metro c budějovická otevírací doba. Nehty budějovická a další informace včetně strojek na nehty psy získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech.

178 views
Detail Budějovická Nehty
Thursday 28th March 2024
Nehty nemohou dýchat a když si ty umělé sundáš tak máš pak nehty jak papír.

Budějovická nehty. Jsme české nehtové studio které působí již od roku 1997 v praze 4 metro budějovická přijďte se přesvědčit na vlasní ruce. Klasické akrylové nehty 400 kč. Studio píno antala staška 1073 71a praha 4. Exkluzivní gely nové generace vyrobené na bázi kaučukového gelu.

Nabízíme i gelovou francouzkou manikúru se zdobením podle přání zákaznice.

Pro krásu se musí trpět. Soak off gel lak manikúra ombré uv gely nail art p shine a manikůra wellness. Nabízíme kompletní péči a profesionalitu v oblasti manikúry. Zpevňuje poškozené nehty dodává ploténce elasticitu a pružnost.

Gelové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč doplnění umělých nehtů.

Akrylové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč. Prodlužuje výdrž gel laku. Velmi elastické a flexibilní zpevnění nehtů. Pro vaše vlasy řasy pleť nehty i celkovou relaxaci vašeho těla.

Gelové nehty manikúra parafín p shine.

Nehty od vietnamců z dbk budějovická. Praha 4 budějovická 140 00. Nová masérka v salonu vážení zákazníci rádi bychom vám představili novou posilu týmu salonu beauty masérku šárku. 737 704 440 manikúra nehtová modeláž gel lak metoda japonská manikúra pedikúra parafínové zábaly lakování zdobení nehtů.

Zas tak hrozné to není a když si je pak sundáš tak se ti brzo tvoje nehty obnoví.

Chcete mít informace o dbk z první ruky. Jsme české nehtové studio které působilo od roku 1997 v budově polikliniky budějovická a i když jsme od května 2009 změnily adresu i interiér nezměnily jsme kvalitu naší práce. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra dbk. Doplnění gelových nehtů s francouzskou manikúrou 500.

Nehty jsou naší vášní a nehty budějovická patří mezi ně stejně tak jako gelove nehty 2016.

Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými. Doplnění akrylových nehtů s francouzskou manikúrou 500 kč. A mně se ty umělé líbí a chci je nosit. Nehty jsou naší vášní a nehty budějovická patří mezi ně stejně tak jako gelove nehty 2016.

A mně se ty umělé líbí a chci je nosit.

Zas tak hrozné to není a když si je pak sundáš tak se ti brzo tvoje nehty obnoví. Gelové nehty manikúra parafín p shine. Gelové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč doplnění umělých nehtů. Nabízíme i gelovou francouzkou manikúru se zdobením podle přání zákaznice.

Doplnění akrylových nehtů s francouzskou manikúrou 500 kč.

Nehty nemohou dýchat a když si ty umělé sundáš tak máš pak nehty jak papír.

Relate Post "Budějovická Nehty"