Budějovická Nehty

1280x1920 px

Budějovická Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Budějovická Nehty

Klasické akrylové nehty 400 kč. Soak off gel lak manikúra ombré uv gely nail art p shine a manikůra wellness. Jsme české nehtové studio které působí již od roku 1997 v praze 4 metro budějovická přijďte se přesvědčit na vlasní ruce.

Rating: 4.0

Pro krásu se musí trpět. Velmi elastické a flexibilní zpevnění nehtů. Nehty budějovická a další informace včetně strojek na nehty psy získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech.

270 views
Detail Budějovická Nehty
Saturday 20th April 2024
Akrylové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč.

Budějovická nehty. Vhodné pro přirozenou délku nehtů aby nehty byly pěkné doporučujeme doplnění za 3 až 4 týdny. Nehtové studio metro c budějovická otevírací doba. Doplnění akrylových nehtů s francouzskou manikúrou 500 kč. Prodlužuje výdrž gel laku.

737 704 440 manikúra nehtová modeláž gel lak metoda japonská manikúra pedikúra parafínové zábaly lakování zdobení nehtů.

Chcete mít informace o dbk z první ruky. Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými. Gelové nehty manikúra parafín p shine. Nehty od vietnamců z dbk budějovická.

Studio píno antala staška 1073 71a praha 4.

Jsme české nehtové studio které působilo od roku 1997 v budově polikliniky budějovická a i když jsme od května 2009 změnily adresu i interiér nezměnily jsme kvalitu naší práce. Gelové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč doplnění umělých nehtů. Zpevňuje poškozené nehty dodává ploténce elasticitu a pružnost. A mně se ty umělé líbí a chci je nosit.

Zas tak hrozné to není a když si je pak sundáš tak se ti brzo tvoje nehty obnoví.

Nehty jsou naší vášní a nehty budějovická patří mezi ně stejně tak jako gelove nehty 2016. Nová masérka v salonu vážení zákazníci rádi bychom vám představili novou posilu týmu salonu beauty masérku šárku. Praha 4 budějovická 140 00. Pro vaše vlasy řasy pleť nehty i celkovou relaxaci vašeho těla.

Objednat se můžete na telefonu 420607555604.

Gelové nehty nehty dotvarujeme zpevníme a případně prodloužíme pomocí gelové modeláže. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra dbk. Doplnění klasických akrylových nehtů 350 kč. Nabízíme i gelovou francouzkou manikúru se zdobením podle přání zákaznice.

Doplnění gelových nehtů s francouzskou manikúrou 500.

Exkluzivní gely nové generace vyrobené na bázi kaučukového gelu. Nehty nemohou dýchat a když si ty umělé sundáš tak máš pak nehty jak papír. Nabízíme kompletní péči a profesionalitu v oblasti manikúry. Doplnění gelových nehtů s francouzskou manikúrou 500.

Nabízíme kompletní péči a profesionalitu v oblasti manikúry.

Objednat se můžete na telefonu 420607555604. Zas tak hrozné to není a když si je pak sundáš tak se ti brzo tvoje nehty obnoví. Studio píno antala staška 1073 71a praha 4. 737 704 440 manikúra nehtová modeláž gel lak metoda japonská manikúra pedikúra parafínové zábaly lakování zdobení nehtů.

Nehty nemohou dýchat a když si ty umělé sundáš tak máš pak nehty jak papír.

Akrylové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč.

Relate Post "Budějovická Nehty"