Ceník Modeláž Nehtů

1280x905 px

Ceník Modeláž Nehtů Reviewed by admin on . This Is Article About Ceník Modeláž Nehtů

Ostrava gelová nehtová modeláž akrylová nehtová modeláž akrygelová modeláž zdobení nehtů p shine japonská manikúra klasická manikúra modeláž nohou poradenství a konzultace vedená ke správnému výběru modeláže depilace. 540 francouzská modeláž nehtů gelem nová modeláž nehtů. 3gracie seznam cz lenka korecká manikúra pedikúra modeláž.

Rating: 4.0

Platnost od 1 1 2020 tel. 420 777 140 528 email. U každé modeláže provádím klasickou manikúru.

126 views
Detail Ceník Modeláž Nehtů
Thursday 28th March 2024
Lucie galová gelové nehty modeláž nehtů manikúra.

Ceník modeláž nehtů. Toggle navigation 775 644 940 602 944 940 úvod. Mechanické poškození je vždy poznat. Možnost výběru zdobení razítka kamínky obtisky dále nabízím základní i spa manikúru p shine zábaly rukou. Poskytuji relaxaci malé občerstvení popovídání o všem možném a hlavně kvalitní práci.

Modeláží nehtů a manikúrou se zabývám již od roku 2000.

300 doplnění francouzské modeláže gelem. Ceník platný od 1 1 2020. Na modeláž nehtů používám gel acryl a uv acryl. Modeláž nehtů praha gelové nehty manikúra pedikúra prodlužování řas piercing kosmetické rekvalifikační kurzy ceník.

370 oprava nehtu nový nehet 40 samostatná úprava gelových nehtů zkrácení a zbroušení nehtů aplikace svrchního lesku.

Pokud máte nehty krátké a toužíte po delších nastavuji je na šablonu akrylem nebo gelem. úvodní stránka ceník. Záruka na modeláž nehtů je 48 hodin. Manikúra bez lakování.

Vhodné pro postupné odrůstání nehtů.

Gelové nehty komplet typy. Ceník manikúra a modeláž nehtů platný od 1 1 2020 manikúra. Záruka se vztahuje na problém v modeláži nikoli na mechanické poškození nalomený uštíplý prasklý nebo okousaný nehet. Modeláž nehtů je ideální pro ženy které touží mít neustále upravené nehty zvednout si sebevědomí a cítit se lépe.

Chci aby všichni zákazníci byli i mými přáteli a podle toho o ně pečuji.

Chci aby všichni zákazníci byli i mými přáteli a podle toho o ně pečuji. Vhodné pro postupné odrůstání nehtů. 370 oprava nehtu nový nehet 40 samostatná úprava gelových nehtů zkrácení a zbroušení nehtů aplikace svrchního lesku. Modeláží nehtů a manikúrou se zabývám již od roku 2000.

Modeláž nehtů je ideální pro ženy které touží mít neustále upravené nehty zvednout si sebevědomí a cítit se lépe.

Lucie galová gelové nehty modeláž nehtů manikúra.

Relate Post "Ceník Modeláž Nehtů"