Finish Gel Na Nehty

1080x1080 px

Finish Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Finish Gel Na Nehty

Rychlý průvodce různými typy pilníků na nehty ve kterém najdete shrnuto co vše by. Každá modeláž nehtů pomocí uv gelu se neobejde bez finish uv gelu. Finish uv gely zafixují vaše umělecké dílo.

Rating: 4.0

Ide o uv gély určené na poslednú úpravu modelovaných nechtov ktorá im dodá nádherný dlhotrvácny lesk a odolnú vrstvičku zabraňujúcu drobným poškodeniam. Ten je nezbytnou součástí a je používán jako poslední vrstva v třífázovém systému. Běžná cena 289 kč 249 kč 206 kč bez dph 249 kč 206 kč bez.

307 views
Detail Finish Gel Na Nehty
Thursday 25th April 2024
Gel lak se nanáší štětečkem jako lak v jedné nebo dvou vrstvách každá vrstva se vytvrzuje v uv lampě 2 3 minuty.

Finish gel na nehty. Nehty jako z pohádky. Navíc je velkým plusem že na konec modeláže dodá nehtům krásný lesk. Kvalitní uv gel na gelové nehty pastelově šedý uv gel luxusní odstíny pro krásnou gelovou modeláž výhodné sady na gelové nehty a také slevy na gely i gel lak. Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru.

Lze použít na gelové nehty akryl gel lak i polygel je univerzální.

Je skvělým pomocníkem také při zafixování jakéhokoliv zdobení nehtů. Vhodný pro uv gely jelly gely polygely gel lak i akryl. Finish matt me je výpotkový zmatní po setření výpotku pružný a nepraská. Pro trendy matné nehty.

Gel laky na nehty.

Jsou jiné než klasické uv gely protože fungují jako krycí prvek který dlouhodobě chrání barevný gel i ozdoby. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Lesk na nechty finish gél zapečaťovací gél vrchný gél top shine gel top coat lesk na nechty a mnoho iných názvou majú gély z tejto kategórie. Uv gel lak je kombinace snadné aplikace laku s výdrží a pevností uv gelu.

Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty.

Vlastnosti finish matt me gelu. čirý výpotkový pružný odolný matný gel. Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty. X nails zakončovací uv gel classic line 30 ml finish gel.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Barevné gel laky nanášíme na umělé nebo přírodní nehty. Umělé nehty dekorativní kosmetika uv gel lak na nehty gel na nehty manikůra péče o nehty gelové nehty nails art otevřít menu po st 8 30 17 00 ut čt pá 7 30 16 00. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. Gel laky na nehty. Lze použít na gelové nehty akryl gel lak i polygel je univerzální. Gel lak se nanáší štětečkem jako lak v jedné nebo dvou vrstvách každá vrstva se vytvrzuje v uv lampě 2 3 minuty.

Relate Post "Finish Gel Na Nehty"