Gel Lak Essence S Lampou

943x978 px

Gel Lak Essence S Lampou Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak Essence S Lampou

Sada uv gel lak uv lampa 36w sada obsahuje. Sunny nails gel lak sada s lampou 36w. Další barevné laky nebo náhradní krycí či podkladové laky pořídíte za 299 kč.

Rating: 4.0

Každá sada obsahuje vše potřebné pro nanášení gel laku. Môžete si vybrať 3 farby gél lakov podľa svojho vkusu. Avšak sada by vám měla vydržet na nejméně 10 lakování takže když si to srovnáte s cenou kterou byste za gel lak zaplatila u manikérky návratnost je poměrně rychlá.

620 views
Detail Gel Lak Essence S Lampou
Tuesday 16th April 2024
Essence gel nail polish.

Gel lak essence s lampou. 1x uv lampa 36w bílá nebo růžová 4x uv zářivka 1x base gel lak 6ml 1x top gel lak 6ml 4x barevný gel lak 6ml 1x blok bílý 2x pilník banán 100 180 2x m. Sady na gel lak obsahují vše potřebné pro dokonalou modeláž gel lakem. Gel lak sady s lampou obsahují vše potřebné pro modeláž nehtů rozdáváme dárky zdarma ke každé gel lak sadě. Gel lak sady získaly mezi klienty velkou oblibu.

Sada obsahuje gél laky color it premium značky silcare gél laky v prémiovej kvalite.

Proč si pořídit zvýhodněnou gel lak sadu. Můžete si vybraz z gel lak sad s uv lampou nebo kvalitní a rychlou uv led lampou. Pro barevný look přetři nehty čistícím roztokem a poté nanes jakýkoliv barevný lak od essence a nech jej zcela zaschnout. Pro urychlení schnutí barevného laku umísti nehet pod led lampou nanes vrstvu čirého krycího gelového laku a vlož pod led lampu.

Sada gél lak s výkonnou 48w uv led lampou je vhodná na domáce a profesionálne použitie.

1 5 hvězdičky z 5. Před dalším krokem se ujisti že je lak zcela zaschlý. Krásné gel laky bez uv lampy ve videu vypadá lak světlejší ve skutečnosti je o dost sytější. Gel lak sady mini star 5ml top star 10ml a one step jednofázové gel laky za extra výhodné ceny kompletní gel lak sady pro začátečníky s uv lampou nebo moderní uv led duální lampou která vytvrdí gel laky za několik vteřin.

Gel lak sady mini star 5ml top star 10ml a one step jednofázové gel laky za extra výhodné ceny kompletní gel lak sady pro začátečníky s uv lampou nebo moderní uv led duální lampou která vytvrdí gel laky za několik vteřin.

Sada gél lak s výkonnou 48w uv led lampou je vhodná na domáce a profesionálne použitie. Sada obsahuje gél laky color it premium značky silcare gél laky v prémiovej kvalite. Essence gel nail polish.

Relate Post "Gel Lak Essence S Lampou"