Gel Lak Gelové Nehty

2960x2948 px

Gel Lak Gelové Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak Gelové Nehty

Jak na krásné nehty s gel lakem. Nabízíme velké množství klasických barevných gel laků glitter gel laky nebo one step gel laky pro vaše dokonalé nehty. Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy.

Rating: 4.0

Gel laky na nehty jsou vhodné pro gelové nehty akrylové nehty i přírodní nehty. Gel lak pohlcuje světlo a tím se stává odolným a trvanlivějším. Gellak nebo také gelový lak.

433 views
Detail Gel Lak Gelové Nehty
Thursday 25th April 2024
Uv gely na nehty které se vytvrzují v uv lampě dobře přilnou k přírodnímu i umělému nehtu.

Gel lak gelové nehty. Nanesete je podle potřeby ve dvou až třech vrstvách podklad modelování zakončení. Gel lak se tvrdí pod uv či led lampou. Upravené lesklé nebo matné nehty vydrží 7 14 dní podle typu použitého vrchního gel laku top coat. Gel lak bez lampy vydrží déle než.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Je vhodný nejen na přírodní ale i umělé nehty. Gelové nehty mají vyšší odolnost proti poškrábání a vydrží zhruba 3 týdny.

Gel lak uv gel gelové nehty návod zdobení nehtů polygel jak nanášet gel lak francouzská manikúra bruska na nehty jednofázový gel prodloužení nehtů podkladová báze zdobení gel laku nail art akrygel přírodní nehty vodolepky na nehty příprava.

Pro podklad můžete použít amazing gel lak base 5 ml a jako finální vrstvu amazing gel lak quick finish 5 ml s vysokým leskem. Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho. Gel lak péče top coaty. Jak správně aplikovat gelové laky orly aby dlouho vydržely duration.

Gelové nehty umělé nehty na modeláž nehtů make up dekorativní kosmetika a další sortiment pro úpravu nehtů za příznivé ceny nabízí eshop nehtyprofi cz.

Jednofázové gel laky fungují jako 3v1. Vyberte si z nabídky barevných glitrových gel laků nebo termo gel laky které mění barvu v závislosti na změně teploty výhodou oproti klasickým gelům je snadná aplikace pomocí štětečku. Gel lak gelgio z usa se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu aplikace bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor. Gelové nehty umělé nehty na modeláž nehtů make up dekorativní kosmetika a další sortiment pro úpravu nehtů za příznivé ceny nabízí eshop nehtyprofi cz.

Gel lak gelgio z usa se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu aplikace bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor.

Gel lak uv gel gelové nehty návod zdobení nehtů polygel jak nanášet gel lak francouzská manikúra bruska na nehty jednofázový gel prodloužení nehtů podkladová báze zdobení gel laku nail art akrygel přírodní nehty vodolepky na nehty příprava. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Uv gely na nehty které se vytvrzují v uv lampě dobře přilnou k přírodnímu i umělému nehtu.

Relate Post "Gel Lak Gelové Nehty"