Gel Laky Do Lampy Dm

1221x1120 px

Gel Laky Do Lampy Dm Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Laky Do Lampy Dm

Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty. Stačí vám iba jedna vrstva a dosiahnete efekt ako v nechtovom štúdiu aj bez použitia uv lampy.

Rating: 4.0

Objavte v dm laky na nechty od výmyslu sveta. Aplikace gel laků je navíc opravdu snadná nanesete ho jako běžný lak na nehty vytvrdíte v uv led lampě a máte hotovo. Bezplatná dm zákaznícka linka.

203 views
Detail Gel Laky Do Lampy Dm
Thursday 25th April 2024
Dm online shop vám ovšem nabízí gel laky u kterých se obejdete i bez uv lampy a přesto si užijete vzhled gelových nehtů jako ze salonu.

Gel laky do lampy dm. Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin. Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy. Gel laky barevné ráj nehtů. Môžete na ne naniesť aj matný top coat rôzne kamienky glitre či prášky napríklad semilac flash alebo aurora.

Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl.

Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. Gél laky sú veľmi obľúbené hlavne kvôli jednoduchosti aplikácie a trvanlivosti takto vytvorenej manikúry. Hlavním rozdílem mezi klasickým lakem a gel lakem je jeho výdrž oproti klasickému laku vydrží na nehtech až tři týdny. Pestré farby telové lesklé matné.

Už od 15 neplatíš poštovné.

Doručenie do dm predajne nie je možné. Vydrží krásná i několik týdnů. U většiny je ovšem nutné použít uv lampu. Doručenie do 24 hodín.

Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže.

V čem jsou gel laky tak jedinečné. 0800 111 881 pondelok piatok 8 00. Především v tom že i přes svou jednoduchou aplikaci dokáží vytvořit pevnou a profesionální manikúru která bude k nerozeznání od gelových nehtů a co víc. Profesionálne značky za super ceny.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

Gél lak sa tvrdí pod uv a led lampou. Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty. Ponúkame veľké množstvo klasických farebných gél lakov glitter gél laky alebo one step gél laky pre vaše dokonalé nechty.

Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý měsíc.

Kvalitné gél laky vydržia na vašich nechtoch aj 21 dní a po celú dobu si zachovávajú krásny lesk. Najširšia ponuka neónových metalických pastelových a sýtych farieb. Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý měsíc. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

Najširšia ponuka neónových metalických pastelových a sýtych farieb.

Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže. Už od 15 neplatíš poštovné. Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl. Dm online shop vám ovšem nabízí gel laky u kterých se obejdete i bez uv lampy a přesto si užijete vzhled gelových nehtů jako ze salonu.

Relate Post "Gel Laky Do Lampy Dm"