Gel Laky Gelové Nehty

2960x2948 px

Gel Laky Gelové Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Laky Gelové Nehty

Použijte profesionální gel lak. Gel laky na nehty jsou vhodné pro gelové nehty akrylové nehty i přírodní nehty. Pro krásné a zdravé nehty pod značkou n n distribujeme řadu kvalitních produktů jako uv gely akryl led gely pomocné tekutiny na modeláž gelových a akrylových nehtů.

Rating: 4.0

Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho. Gelové nehty modeláž nehtů gellaky. V nabídce jsou rovněž sady barevných uv gelů nebo testovací sady.

865 views
Detail Gel Laky Gelové Nehty
Friday 29th March 2024
Aplikace gel laků je navíc opravdu snadná nanesete ho jako běžný lak na nehty vytvrdíte v uv led lampě a máte hotovo.

Gel laky gelové nehty. Speciální sady na gelové nehty obsahují vše potřebné pro modeláž nehtů kompletní set na gelové nehty zpravidla nabízí nezbytné pomůcky jako je uv lampa na gelové nehty bruska ne nehty základní modelovací uv gely a praktické dárky k nákupu. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Od 1500 kč doprava zdarma balík do ruky předem 110 kč balík do ruky s dobírkou 150 kč. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Především v tom že i přes svou jednoduchou aplikaci dokáží vytvořit pevnou a profesionální manikúru která bude k nerozeznání od gelových nehtů a co víc.

V čem jsou gel laky tak jedinečné. Toužíte mít krásné a upravené nehty. Kvalitné gél laky vydržia na vašich nechtoch aj 21 dní a po celú dobu si zachovávajú krásny lesk. Gelové nehty gel lak uv gel gelové nehty návod zdobení nehtů polygel jak nanášet gel lak francouzská.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

Dpd předem 105 kč s dobírkou 135 kč předem 65 kč. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Nehtovou kosmetiku nabízíme nejen pro nehtová studia a salony ale i pro začínající nehtařky které si chtějí upravit nehty v pohodlí domova. Gel laky doporučujeme spíše pro přírodní nehty které báječně zpevní a chrání ale lze je použt i na umělý materiál uv gely akryl polygely jen vás prosíme nekombinujte.

Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy.

Nehtyshop cz nabízí celou řadu produktů a pomůcek k péči o vaše ruce. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Gely a akryly pro modeláž nehtů n n gel laky nlac od roku 2010 jsme tu pro vás s kvalitní nehtovou kosmetikou pro profesionální i domácí použití. Môžete na ne naniesť aj matný top coat rôzne kamienky glitre či prášky napríklad semilac flash alebo aurora.

Gel laky barevné ráj nehtů.

Pokud stále váháte zda. Vydrží krásná i několik týdnů. Gél laky sú veľmi obľúbené hlavne kvôli jednoduchosti aplikácie a trvanlivosti takto vytvorenej manikúry. Gel laky barevné ráj nehtů.

Gél laky sú veľmi obľúbené hlavne kvôli jednoduchosti aplikácie a trvanlivosti takto vytvorenej manikúry.

Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Především v tom že i přes svou jednoduchou aplikaci dokáží vytvořit pevnou a profesionální manikúru která bude k nerozeznání od gelových nehtů a co víc. Aplikace gel laků je navíc opravdu snadná nanesete ho jako běžný lak na nehty vytvrdíte v uv led lampě a máte hotovo.

Relate Post "Gel Laky Gelové Nehty"