Gel Na Nehty Bez Uv Lampy

1280x1280 px

Gel Na Nehty Bez Uv Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Na Nehty Bez Uv Lampy

My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Pro dokonalé nehty už nemusíte do salonu. Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý měsíc.

Rating: 4.0

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Uv gely jsou a jsme přesvědčeni že stále budou nejoblíbenější typ modelace nehtů. V měsíci březnu 2015 připravujeme pro vás novinku gel lak gelgio z usa který se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu gel lak bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor.

466 views
Detail Gel Na Nehty Bez Uv Lampy
Thursday 25th April 2024
Pokud nebudu nehty zatěžovat mytím nádobí běžný lak mi vydrží den max.

Gel na nehty bez uv lampy. Tajomstvo miracle gel lakov tkvie v patentovanej technológii a v špeciálnom spojení farebného a vrchného top coat laku. Kvalitně udělané nehty vypadají velmi půvabně a přirozeně a vydrží 3 5 týdnů dle rychlosti odrůstání nehtů jsou pevné a jsou ideální např. Až poté sem objevila první nedokonalosti. Gelgio gel lak bez lampy.

Nabízíme vám široký výběr barevný gelových laků.

Na našem trhu jsou již podobné produkty jako třeba vinylux od cnd nebo miracle gel od sally hansen v dm drogeriích ale pevně věříme že si. Představujeme vám novinku gel lak hybridní lak s prodlouženou trvanlivostí gelgio z usa který zasychá na vzduchu jeho aplikace je bez lampy. Barevný gel lak má gelovou konzistenci lakuje se přímo na přírodní nehet. Na nehtech vydrží až 14 dní a.

Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy.

Uv gel modeláž uv gelem její výhody i negativa. Po nalakování vydrží lak na nehtech 7 10dní. Gelgio gel lak bez lampy. S čistým svědomím mohu konstatovat že sally hansen miracle gel opravdu drží lépe než běžný lak na nehty.

Gel lak pohlcuje světlo a tím se stává odolným a trvanlivějším.

Nepotrebujete odlakovač a ani nikoho kto by vám gélové. Uv gel lak bez použití uv lampy. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Sally hansen miracle gel gélový lak na nechty bez použitia uv led lampy odtieň 052 pastel neons electri lime 14 7 ml kúpiť výhodne na notino sk.

V nabídce máme 23 úžasných barev.

Top coat je lesk který zafixuje barevný lak. Sally hansen miracle gel predstavuje jedinečnú gélovú manikúru ktorú budete aplikovať v dvoch jednoduchých krokoch a to bez použitia led uv lampy. Odlakujete ho odlakovačem na nehty. Pro kosmetičky kadeřnice zdravotní sestry.

Hravě si je zvládnete vykouzlit v pohodlí domova a to i bez uv led lampy.

Zľavy až 70 doprava do druhého dňa. Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl. Miracle gel mi na nehtu vydržel od pondělí do pátku bez chybičky tedy 5 dní. Gelový lak na nehty sally hansen miracle gel dodá vašim nehtům krásnou sytou barvu která vydrží perfektní až 14 dní.

Gelový lak na nehty sally hansen miracle gel dodá vašim nehtům krásnou sytou barvu která vydrží perfektní až 14 dní.

Hravě si je zvládnete vykouzlit v pohodlí domova a to i bez uv led lampy. V nabídce máme 23 úžasných barev. Gel lak pohlcuje světlo a tím se stává odolným a trvanlivějším. Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy.

Miracle gel mi na nehtu vydržel od pondělí do pátku bez chybičky tedy 5 dní.

Nabízíme vám široký výběr barevný gelových laků. Pokud nebudu nehty zatěžovat mytím nádobí běžný lak mi vydrží den max.

Relate Post "Gel Na Nehty Bez Uv Lampy"