Gelové Laky Do Uv Lampy

768x1024 px

Gelové Laky Do Uv Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Gelové Laky Do Uv Lampy

Doručíme do 24 hodín. Naninails cz hledáte gel laky uv gely uv lampy na nehty brusky nebo jinou nehtovou kosmetiku. Uv lampy na nechty na sklade.

Rating: 4.0

Uv gel modeláž uv gelem její výhody i negativa. Uv gely jsou a jsme přesvědčeni že stále budou nejoblíbenější typ modelace nehtů. Gel laky na nehty jsou vhodné pro gelové nehty akrylové nehty i přírodní nehty.

724 views
Detail Gelové Laky Do Uv Lampy
Friday 19th April 2024
Pro kosmetičky kadeřnice zdravotní sestry.

Gelové laky do uv lampy. Upravte si nehty s námi a navštivte náš blog. V našem sortimentu naleznete uv lampy nové generace ccfl led klasické tunelové uv lampy a nechybí ani velké uv lampy 36w a 45w. Kvalitní uv lampa je základním vybavením pro modeláž gelových nehtů. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty.

Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho.

Je možno je použít také pro rychlejší vytvrzení akrylových nehtů. Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. široká ponuka značiek esperanza beurer beautyrelax a ďalších. Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy.

Kvalitně udělané nehty vypadají velmi půvabně a přirozeně a vydrží 3 5 týdnů dle rychlosti odrůstání nehtů jsou pevné a jsou ideální např.

Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty. Pravidelné akcie a zľavy na uv lampy na nechty. Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů. Kvalitně udělané nehty vypadají velmi půvabně a přirozeně a vydrží 3 5 týdnů dle rychlosti odrůstání nehtů jsou pevné a jsou ideální např.

Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů.

Stačí nanést gel lak na nehty v tenké vrstvě nechat dvě minuty vytvrdit v uv lampě a vaše nehty získají zcela nový vzhled který jim vydrží velmi dlouho. Pro kosmetičky kadeřnice zdravotní sestry.

Relate Post "Gelové Laky Do Uv Lampy"