Laky Do Led Lampy

768x1024 px

Laky Do Led Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Laky Do Led Lampy

36w uv lampy sú vhodné ako na domáce tak aj na profesionálne používanie v nechtových salónoch. Filtry a řazení. Ntn premium led sú stredne husté gél laky.

Rating: 4.0

Uv lampy led lampy uv lampy led lampy uv lampa na nechty je najdôležitejšou súčasťou pri modeláži gélových nechtov. Uv led gel lak č 108 modrá 7ml. Ich ďalšou výhodou je dlhá trvácnosť nemusíte v nich meniť žiadne žiarovky.

355 views
Detail Laky Do Led Lampy
Tuesday 16th April 2024
Sú v ýborné na manikúru a pedikúru a sú určené ako na profesionálne tak aj na domáce použitie.

Laky do led lampy. Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. Nabízíme vám moderní uv led lampy bez kterých se žádná profesionálka neobejdete. Tri mikrotužkové alkalické batérie 1 5 v vhodné do led bateriek na vytvrdzovanie led gélov a gél lakov. Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty.

Přečtěte si také 10 důvodů proč si pořídit duální lampu.

Akcie na tento mesiac. Nabízíme v sortimentu také gel laky bez lampy. Inteligentá lampa má 36. Ntn premium led gél laky 6 ml rôzne farby na sklade.

Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl.

Led lampy 15 dual lampy 16 brúsky na nechty 23 uv žiarovky 3 odsávačky prachu 6 aróma difúzery 5 stolové lampy 5 pilníky a leštičky. Gel lak vhodný do uv led lampy. Ktorá v sebe spája kvalitu uv a rýchlosť led lampy. Biela dual lampa má výkon 54w ktorá dokáže vytvrdiť uv gély led gély gél laky polygély a hybridné laky.

Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty.

Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy. Stolné lampy a lupy. Uv led gel laky. Led lampy na nechty využívajú led diódy čo je ich veľká výhoda keďže nemusíte myslieť na výmenu žiariviek.

Uv lampy v rôznych farbách s časovačmi a žiarovkami sú veľmi obľúbené čoraz viac sa však uprednostňujú led lampy ktoré vytvrdzujú gély a gél laky rýchlejšie.

Uv lampa na gélové nechty. Väčšina led lámp sa po vložení ruky zapne a začne počítať sekundy po vytiahnutí ruky sa lampa automaticky vypne. Uv led lampy nebo li duální lampy slouží ke kvalitnímu vytvrzení všech uv gelů gel laků a polygelů do 30 vteřin. Zdobené a farebné tipy na nechty.

Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý.

Nabízíme modely na domácí i profesionální použití. Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý. Uv lampy v rôznych farbách s časovačmi a žiarovkami sú veľmi obľúbené čoraz viac sa však uprednostňujú led lampy ktoré vytvrdzujú gély a gél laky rýchlejšie. Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty.

Nabízíme modely na domácí i profesionální použití.

Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl. Přečtěte si také 10 důvodů proč si pořídit duální lampu. Sú v ýborné na manikúru a pedikúru a sú určené ako na profesionálne tak aj na domáce použitie.

Relate Post "Laky Do Led Lampy"