Matný Gel Lak

960x960 px

Matný Gel Lak Reviewed by admin on . This Is Article About Matný Gel Lak

Gél lak gel the nail 000 base a top 10ml. Více informací 14 ks. Extreme matt finish je dokonalý gél lak pre matný efekt tento produkt sa používa pre dokonalý matný efekt na nechtoch.

Rating: 4.0

Matné laky na nehty nabízí originální matný vzhled nalakovaných nehtů. Výpotkový gel lak top coat top velour 7 2 ml značky neonail se používá jako konečná vrstva která vytvoří na nehtech krásný matný vzhled. V nabídce najdete spoustu značek včetně oblíbené sally hansen a trend it up a rozhodnout se můžete mezi klasickými nebo gel laky na nehty.

593 views
Detail Matný Gel Lak
Saturday 20th April 2024
Matný lesk na gelové nehty gel lak akryl i polygel.

Matný gel lak. Matný gel lak top matte 15ml. Napríklad čierny matný lak na gél je vynikajúci pozadie pre rovnaké čierne vzory. Přidat na seznam. Heureka cz vám poradí jak vybírat laky na nehty.

Matny top gel lak.

Vítejte ve světě laků na nehty. Lak na nehty přesně pro vás. Extreme matt finish uv led 6g. Nádherný matný efekt pro každou barvu.

Vydrží až 3 týdny zpevní nehty a chrání je před poškozením.

Může být použit přes gelpolish gels a akryl. Uv 2minutes led 30 seconds. V skutočnosti a na rozdiel od rozhodnutia matný lak gél kabát. Krycí matný lak na nechty a potom si sako čo podčiarkuje okraj nechtu lesklým povrchom.

Dm online shop přináší širokou nabídku těch nejrozličnějších laků jaké si jenom umíte představit.

Na matné laky na nehty neaplikujte vrchní lak. Je tiež zaujímavé pozrieť manikúra mesiac pomocou matný lak. Nakoupíte nechtovyraj sk dej svým nehtům co potřebují. Sdílet sdílet na facebooku.

Je ho možné použiť na akúkoľvek farbu.

Univerzální matný finish ukončující gel 5ml. Je ho možné použiť na akúkoľvek farbu. Dm online shop přináší širokou nabídku těch nejrozličnějších laků jaké si jenom umíte představit. Vydrží až 3 týdny zpevní nehty a chrání je před poškozením.

Univerzální matný finish ukončující gel 5ml.

Matny top gel lak. Matný lesk na gelové nehty gel lak akryl i polygel.

Relate Post "Matný Gel Lak"