Modeláž Nehtů Brno

2362x2493 px

Modeláž Nehtů Brno Reviewed by admin on . This Is Article About Modeláž Nehtů Brno

Přijďte k nám vyzkoušet služby mistra světa v nail designu. Modeláž nehtů brno kurzy zatím nehodnoceno arménská 13 brno nehty. Naší specializací je nehtová modeláž šetrná péče o vaše ruce nohy a obličej.

Rating: 4.0

V nehtovém studiu nailexpert v brně na josefské ulici provádíme modeláž nehtů prodlužování řas pedikůru a kadeřnické služby. Jana rosa de pauli cnd shellac modeláž nehtů a manikůra řípská 21a 627 00 brno slatina. Velký výběr nápojů v našem salónu zdarma.

373 views
Detail Modeláž Nehtů Brno
Thursday 28th March 2024
Při desáté návštěvě dárek zdarma.

Modeláž nehtů brno. Texty fotografie a jiná díla na tomto serveru jsou chráněny každé zvlášť i jako celek a jejich kopírování nebo další šíření jakýmkoliv způsobem je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno. Hybešova 61 602 00 brno t elefon 420 515 553 999 e mail. Nehtové studio maki brno. Uv gely modeláž nehtů rekvalifikační kurzy brno nailexpert cz dodává široký sortiment profesionální nehtové kosmetiky zaměřený na gelový systém modeláže nehtů.

V týdnu vašich narozenin sleva 10.

Veškerý obsah tohoto serveru je chráněn dle autorského zákona a zákona o ochranných známkách. Manikúra pedikúra gel lak shellac modeláž nehtů gelové nehty brno vážení návštěvníci vítáme vás na našich webových stránkách kde bychom vám chtěli představit naše malé nehtové studio a služby které m ůžeme nabídnout. U nás plaťte pohodlně kartou. Prodlužování úprava řas i tetování obočí.

Najdete nás ve středu brna v přízemí areálu obchodního centra ibc na ulici příkop 6.

Jsme tu pro vás od 8 19h od pondělí do pátku a v sobotu od 9 17h. Veškeré produkty s kterými pracujeme v našem salonu si můžete koupit také v e shopu. Manikúra modeláž nehtů pedikúra modeláž nehtů kosmetika prodlužování řas vizážistika provoz solárií kadeřnictví prodlužování vlasů tetování permanentní make up manikúra modeláž nehtů pedikúra modeláž nehtů pedikúra modeláž nehtů přístrojová pedikúra a další. 9 00 17 00 služby prodejny přímý prodej zboží výdejní místo školící středisko.

Rádi vás přivítáme v naší provozovně v brně v rodinném prostředí s příjemnou atmosférou.

Nová modeláž 390 doplnění 290 cnd shellac 350 manikúra 150 a mnoho dalších. Zde najdete uv gely barevné gely gellak štětce na gel uv lampy brusky nehtové tipy pilníky na nehty a mnoho dalších výrobků potřebných k profesionálnímu dělání nehtů. Nabízíme velké množství rekvalifikačních kurzů. Rádi vás přivítáme v naší provozovně v brně v rodinném prostředí s příjemnou atmosférou.

Nabízíme velké množství rekvalifikačních kurzů.

Najdete nás ve středu brna v přízemí areálu obchodního centra ibc na ulici příkop 6. V týdnu vašich narozenin sleva 10. Při desáté návštěvě dárek zdarma.

Relate Post "Modeláž Nehtů Brno"