Modelovací Gel Na Nehty

768x1024 px

Modelovací Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Modelovací Gel Na Nehty

Používají se na prodloužení nehtů pomocí tipů nebo šablon. Použít podkladový gel basic acid kód 111006. Uv gely na nehty modelovací jsou stavební jednotkou celé modeláže nehtů.

Rating: 4.0

Péče o tělo ruce a nehty. Sady na nehtovou modeláž. Modelovací uv led gely na nehty.

649 views
Detail Modelovací Gel Na Nehty
Thursday 18th April 2024
Modelovací stavební gely slouží k modelaci c oblouku tak aby byly vaše nehty pevné a chráněné.

Modelovací gel na nehty. Vyberte si u nás z velice kvalitních modelážních uv gelů v průhledném provedení i v mnoha dalších odstínech vhodných například pro základ francouzské manikúry. Uv gel clear glass 5ml extra hustý a čirý gel na nehty velmi kvalitní průhledný uv gel na nehty jednofázový podkladový a lesklý. Sady na modeláž akrylem. Na ráji nehtů vám nabízíme kvalitní uv gely které vynikají výbornou přilnavostí a hodí se pro aplikaci na všechny nehtové tipy i pro modeláž gelových nehtů pomocí nehtových šablon.

Krémy a mýdla na ruce.

Vyberte si který vám sedne nejvíce. Tyto gely se používají pro zpevnění a modelaci nových nehtů. Sady na modeláž gel lakem. Nabízíme široký výběr modelovacích gelů různé konzistence které jsou čiré a průzračné.

Inovovaný modelovací gel čiré barvy pro modelaci gelových nehtů.

Uv gely jsou nezbytnou součástí perfektní modeláže gelových nehtů. Uv gely na nehty od německého výrobce s použitím moderních technologií. Zdobicí fólie a pásky. Vytvrzují se v uv lampě nebo v led lampě.

Kvalitní uv gely na gelové nehty.

Modelovací gel gelové nehty. Modelovací uv gely jsou základem při profesionální modeláži nehtů. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Nyní ještě lepší složení.

Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky.

V našem sortimentu najdete gely od známých značek jako je enii nails tasha sunny nails nebo lion. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že. Liší se hustotou a barvou. Sady na modeláž gelem.

Uv gel modelovací pink jemně růžový 30ml 255 k.

Uv gel glass super clear extra hustý 5ml 89 kč. Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony. Kupte si kvalitní modelovací gel na nehty kamuflážní uv gely nebo polyakryl gely. Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému.

Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému.

Uv gel modelovací pink jemně růžový 30ml 255 k. Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Kvalitní uv gely na gelové nehty. Inovovaný modelovací gel čiré barvy pro modelaci gelových nehtů.

Kupte si kvalitní modelovací gel na nehty kamuflážní uv gely nebo polyakryl gely.

Krémy a mýdla na ruce. Modelovací stavební gely slouží k modelaci c oblouku tak aby byly vaše nehty pevné a chráněné.

Relate Post "Modelovací Gel Na Nehty"