Nejdelší Nehty Na Nohou Na Světě

1200x799 px

Nejdelší Nehty Na Nohou Na Světě Reviewed by admin on . This Is Article About Nejdelší Nehty Na Nohou Na Světě

Podle loňských údajů na internetových stránkách. Američanka s nejdelšími nehty na světě si je pěstuje osmnáct let mám největší zadek na světě a chci ještě větší říká obézní američanka američanka si nechala udělat umělá prsa. Když se o ženě řekne že má dlouhé nohy tak každého napadne kdejaká modelka.

Rating: 4.0

Ohrožena na životě prý ale není. Je proto nazývaná nehtová vévodkyně. Její výška je 195 centimetrů a nosí boty velikosti 13.

420 views
Detail Nejdelší Nehty Na Nohou Na Světě
Saturday 20th April 2024
Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude.

Nejdelší nehty na nohou na světě. Nehty na levé ruce měří celkem 3 09 metru na pravé 2 92 metru. Svetlana 42 sice není nejvyšší ženou světa ale má nejdelší nohy na světě měří totiž 132 centimetrů. Její nohy měří neuvěřitelných 132 centimetrů. Dorůst si je nenechá sedmnáctiletá američanka má nejdelší jazyk na světě a ráda se líbá oběť falešné lékařky skončila se znetvořeným obličejem američanka přezdívá svým nehtům děti a odmítá si je ostříhat.

Falešná lékařka vpíchla ženě do zadku cement zkoušela to i na sobě sedmnáctiletá američanka má nejdelší jazyk na světě a ráda se líbá video.

Další články k tématu. Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty ve světě na prstách není snadné louise může chodit jen v obuvi na vysoké plošině ne méně než 8 cm. Chris si je už 18 let pečlivě pěstuje. Nejdelší nehet s délkou 90 centimetrů byl na palci pravé ruky.

Lee redmondová si nehty nestříhala od roku 1979.

Více než devět metrů po sečtení všech nehtů a zápis do guinnessovy knihy rekordů. Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie. Tentokrát je ale řeč o nejdelších nohou na světě které má 195 centimetrů vysoká světlana pankratová. Světlana je v tomto odvětví jasnou světovou rekordmankou a nechybí ani v guinnessově knize rekordů.

Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m.

Mým receptem na růst jsou sladkosti a hodně trpělivosti. Takže nejdelší nehty na nohou dnes patří louise hollisové z kalifornie. Extravagantní americká zpěvačka chris walton z las vegas má podle guinnessovy knihy rekordů nejdelší nehty na světě. Rekordmanka přišla o nejdelší nehty na světě.

žena s nejdelšími nehty na světě čtk.

Narodila se v rusku ale celý život prožila v usa. živí se jako trenérka basketbalu ve virgínii. Být držitelem rekordů v nominaci nejdelšínehty na světě na špičkách není snadné louise může chodit pouze v botách na vysoké plošině ne méně než 8 cm. Navíc jsou teď pro ni různé činnosti mnohem snazší a zdá se jí jako by jí ruce bez tíhy dlouhých nehtů ve vzduchu poletovaly.

Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m.

Shridhar chillal 78 si už šedesát dva let nestříhal nehty na své levé ruce. Rekordmanka říká že nyní si již nehty růst nenechává mimo jiné údajně proto že dalších 30 let už pravděpodobně žít nebude. Muž si nehty pěstuje už od svých šestnácti let. Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m.

Muž si nehty pěstuje už od svých šestnácti let.

žena s nejdelšími nehty na světě čtk. Její nehty mají průměrnou délku 15 25 cm a jejich celková délka je 2 21 m. Lee redmondová si nehty nestříhala od roku 1979. Falešná lékařka vpíchla ženě do zadku cement zkoušela to i na sobě sedmnáctiletá američanka má nejdelší jazyk na světě a ráda se líbá video.

Rekordmanka říká že nyní si již nehty růst nenechává mimo jiné údajně proto že dalších 30 let už pravděpodobně žít nebude.

Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude.

Relate Post "Nejdelší Nehty Na Nohou Na Světě"