Podkladový Gel Na Nehty

959x900 px

Podkladový Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Podkladový Gel Na Nehty

Primer gél base gél bondig gél alebo bonder tvorí prvú vrstvu trojfázového systému. Uv led lampy na nehty. Vhodný na tipy i přírodní nehty.

Rating: 4.0

Brusky na modeláž neht. Soak off gel je vhodný na přírodní nehty. Gel je vhodný na přírodní nehty tipy i šablony.

868 views
Detail Podkladový Gel Na Nehty
Saturday 27th April 2024
Pro své skvělé vlastnosti doporučujeme profesionálům i začátečníkům.

Podkladový gel na nehty. První je třeba nanést podkladový uv gel. Gel je vhodný na jemné a problémové nehty. Gel se 100 přilnavostí na přírodní nehty. Náhradní zářivky do lamp.

Podkladový gel hustější konzistence který zaručuje přilnavost modelovacího gelu k přírodnímu nehtu.

Před každou modeláží v třífázovým systému nesmí chybět kvalitní podkladové uv gely. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Aplikujte v jedné tenké vrstvě po vytvrzení se aplikuje modelovací gel. Základní vrstva v třífazovém gelovém systému.

Velmi tenká vrstva uv gelu ochrání spolehlivě i citlivější nehty.

Podkladový čirý uv gel 30ml vhodný pro začátečníky i profesionály. Soak off remover s lanolinem. Doporučujeme na třepivé nebo deformované nehty balení. Sally hansen na notino cz za super ceny s dopravou do druhého dne.

Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž.

Podkladový uv gél 5 ml. Speciální pojivové složky zajišťují perfektní přilnutí modelovacího nebo kamufláž gelu. Podkladový uv gel i. Ten slouží k lepší přilnavosti a představuje základ na kterém se nehet staví.

Základní gel třífázového gelového systému 1.

Máme viac ako 10 kusov. Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Gel je řidší konzistence flexibilní a pevný.

Sally hansen salon podkladový lak pro gelové nehty 4 ml. Podkladový gel pro dokonalé přilnutí základní vrstva při modeláži uv soak off gelem. Vašu objednávku pošleme ešte dnes. Gel je řidší konzistence flexibilní a pevný.

Vašu objednávku pošleme ešte dnes.

Základní gel třífázového gelového systému 1. Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž. Velmi tenká vrstva uv gelu ochrání spolehlivě i citlivější nehty. Podkladový gel hustější konzistence který zaručuje přilnavost modelovacího gelu k přírodnímu nehtu.

Podkladový gel pro dokonalé přilnutí základní vrstva při modeláži uv soak off gelem.

Pro své skvělé vlastnosti doporučujeme profesionálům i začátečníkům.

Relate Post "Podkladový Gel Na Nehty"