Podkladový Gel Na Nehty

959x900 px

Podkladový Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Podkladový Gel Na Nehty

Gel se 100 přilnavostí na přírodní nehty. První je třeba nanést podkladový uv gel. Doporučujeme na třepivé nebo deformované nehty balení.

Rating: 4.0

Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž. Gel je řidší konzistence flexibilní a pevný. Soak off gel je vhodný na přírodní nehty.

101 views
Detail Podkladový Gel Na Nehty
Saturday 20th April 2024
Podkladový uv gel i.

Podkladový gel na nehty. Gel je vhodný na jemné a problémové nehty. Základní gel třífázového gelového systému 1. Velmi tenká vrstva uv gelu ochrání spolehlivě i citlivější nehty. Aplikujte v jedné tenké vrstvě po vytvrzení se aplikuje modelovací gel.

Podkladový gel pro dokonalé přilnutí základní vrstva při modeláži uv soak off gelem.

Ten slouží k lepší přilnavosti a představuje základ na kterém se nehet staví. Speciální pojivové složky zajišťují perfektní přilnutí modelovacího nebo kamufláž gelu. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio.

Soak off remover s lanolinem.

Před každou modeláží v třífázovým systému nesmí chybět kvalitní podkladové uv gely. Podkladový čirý uv gel 30ml vhodný pro začátečníky i profesionály. Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken. Uv led lampy na nehty.

Gel je vhodný na přírodní nehty tipy i šablony.

Základní vrstva v třífazovém gelovém systému. Podkladový uv gél 5 ml. Sally hansen na notino cz za super ceny s dopravou do druhého dne. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Pro své skvělé vlastnosti doporučujeme profesionálům i začátečníkům.

Primer gél base gél bondig gél alebo bonder tvorí prvú vrstvu trojfázového systému. Máme viac ako 10 kusov. Brusky na modeláž neht. Sally hansen salon podkladový lak pro gelové nehty 4 ml.

Vašu objednávku pošleme ešte dnes.

Vhodný na tipy i přírodní nehty. Podkladový gel hustější konzistence který zaručuje přilnavost modelovacího gelu k přírodnímu nehtu. Náhradní zářivky do lamp. Vašu objednávku pošleme ešte dnes.

Náhradní zářivky do lamp.

Pro své skvělé vlastnosti doporučujeme profesionálům i začátečníkům. Gel je vhodný na přírodní nehty tipy i šablony. Soak off remover s lanolinem. Podkladový gel pro dokonalé přilnutí základní vrstva při modeláži uv soak off gelem.

Podkladový gel hustější konzistence který zaručuje přilnavost modelovacího gelu k přírodnímu nehtu.

Podkladový uv gel i.

Relate Post "Podkladový Gel Na Nehty"