Praskací Lak Na Nehty

876x1200 px

Praskací Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Praskací Lak Na Nehty

Http lascasopisin blog cz taky bychom chtěly poděkovat že máme 1. Nebojte se experimentovat a zkusit něco divokého laky na to máme. Crackle praskací lak na nehty červený pomeranč 10ml.

Rating: 4.0

Laky na nehty nabízíme v našem obchodě od firmy golden rose jsou to vysoce kvalitní laky na přírodní nehty laky na nehty se využívají na zakončení gelové nebo akrylové modeláže. Lak na nehty č 34 15ml vyprodáno značka. Praskací lak na nehty 10ml žlutý.

539 views
Detail Praskací Lak Na Nehty
Saturday 20th April 2024
Amazing gel lak vitamin base 5 ml 129 kč.

Praskací lak na nehty. 8 neon pink 5 ml 99 kč. 6 sweet pink 5 ml 69 kč. Amazing gel lak na nehty č. čauky je tu další tutorial tentokrát s hlavní hvězdou praskací lak na nehty.

Bílý praskací lak na nehty.

Vyzkoušeli jsme za vás. Rozhodli jsme se zakoupit tento lak abychom otestovali jeho fungování. Essence lak na nehty gelový shine last go. Některé druhy laků se používají k nail artu jsou to laky zdobící s dlouhým úzkým štětečkem nebo laky s glitrovým efektem.

červený 16 fame fatal 8ml.

Nejprve nalakujete nehty obyčejným lakem ve zvolené barvě a poté nanesete vrstvu krakelovacího laku který popraská tak že spodní vrstva se odhalí v prasklinkách. Amazing grafen pro base ultra strong hybridní gellak 5 ml 139 kč. Uv led amazing gel lak č. Máme laky na nehty značek four seasons jordana či tasha.

Praskací lak vytvoří na nehtech během chvilky krásný vzhled popraskaného laku na nehty.

Amazing gel lak na nehty č. 125 pastelový citrus 5 ml 99 kč. Prosím použijte minimálně 3 znaky. Prodejní cena 99 k č.

Tasha 45 45 kč bez dph 55 kč.

Prasakcí lak nanášejte na kontrastní lak aby vynikl v prasklinách laku. Různou tloušťkou praskacího laku docílíte různě širokých prasklin. Samozřejmě i včetně příslušenství jako odlakovače a sušiče laku ubrousky a další nezbytné potřeby se kterými se lakování nehtů stane mnohem jednodušším než bylo dřív. Na gelové nehty nám nepřišel příliš.

Na gelové nehty nám nepřišel příliš.

Tasha 45 45 kč bez dph 55 kč. Praskací lak vytvoří na nehtech během chvilky krásný vzhled popraskaného laku na nehty. červený 16 fame fatal 8ml. Bílý praskací lak na nehty.

Samozřejmě i včetně příslušenství jako odlakovače a sušiče laku ubrousky a další nezbytné potřeby se kterými se lakování nehtů stane mnohem jednodušším než bylo dřív.

Amazing gel lak vitamin base 5 ml 129 kč.

Relate Post "Praskací Lak Na Nehty"