Rimmel Gel Lak Na Nechty

2000x1245 px

Rimmel Gel Lak Na Nechty Reviewed by admin on . This Is Article About Rimmel Gel Lak Na Nechty

Rimmel london představuje nový lak super gel s patentovanou dvoufázovou technologií pro unikátní barvu a lesk které vydrží až 14 dní. Lesk s 3d efektem. Perfektný lesk s 3d efektom profesionálnej gélovej manikúry bez.

Rating: 4.0

Zľavy až 70 doprava do druhého dňa. Lak na nechty rimmel london 60 seconds super shine dodá nechtom krásnu farbu so žiarivým leskom. Aby manikúra bola naozaj krásna a vydržala je potrebné sa držať overených postupov.

147 views
Detail Rimmel Gel Lak Na Nechty
Saturday 20th April 2024
Rimmel london predstavuje lak super gel s patentovanou dvojfázovou technológiou pre unikátnu farbu a lesk ktorý vydrží až 14 dní.

Rimmel gel lak na nechty. Perfektní lesk s 3d efektem profesionální gelové manikúry bez použití uv lampy. Bez použití uv lampy. Vytvoř si nádherně lesklé profi gelové nehty. Gelový lak na nehty super gel nail polish rimmel s patentovanou dvoufázovou technologií pro unikátní barvu a lesk které vydrží až 14 dní.

Jedinečný štetček zaistí presnú a rýchlu aplikáciu.

Gelový lak na nehty super gel nail polish rimmel s patentovanou dvoufázovou technologií pro unikátní barvu a lesk. Rimmel london super gel lak na nechty 025 urban purple 12 ml. Perfektní lesk s 3d efektem profesionální gelové manikúry bez použití uv lampy. Gelový lak na nehty rimmel super gel by kate má patentovanou dvoufázovou technologii díky které vydrží na nehtech v perfektním stavu až 14 dní bez použití uv lampy.

Aplikácia gél lakov je navyše naozaj jednoduchá nanesiete ho ako bežný lak na nechty vytvrdíte v uv led lampe a máte hotovo.

Gél laky sú alternatívou k tradičným lakom na nechty. Výborný dlhotrvácny gélový lak na nechty. Ako na to vám poradíme na našom blogu alebo vo video návode pre začiatočníkov. Zažiarte perfektne nalakovanými nechtami.

Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty.

Odolné zloženie zaisťuje bezchybný vzhľad až po dobu 10 dní. Rimmel super gel by kate gélový lak na nechty bez použitia uv led lampy odtieň 12 ml kúpiť výhodne na notino sk. Naneste lak rimmel super gel by kate step 1 na čisté nehty pomocí štětečku. Naše gél laky kryjú už v jednej vrstve bez rizika popraskania.

Sú odolné voči poškriabaniu.

Výdrž až 14 dní. Ich trvácne a žiarivé farby oživia a posilnia vaše nechty až na 2 týždne. Síce až 14 dní nevydržal tých 7 8 dní je vo výbornom stave a nechty s ním vyzerajú krásne. Sú odolné voči poškriabaniu.

Síce až 14 dní nevydržal tých 7 8 dní je vo výbornom stave a nechty s ním vyzerajú krásne.

Gél lak v sebe spája trvácnosť uv gélu a jednoduché a rýchle nanášania klasického laku na nechty. Aplikácia gél lakov je navyše naozaj jednoduchá nanesiete ho ako bežný lak na nechty vytvrdíte v uv led lampe a máte hotovo. Jedinečný štetček zaistí presnú a rýchlu aplikáciu. Rimmel london predstavuje lak super gel s patentovanou dvojfázovou technológiou pre unikátnu farbu a lesk ktorý vydrží až 14 dní.

Relate Post "Rimmel Gel Lak Na Nechty"