Shell Lak Na Nehty

1080x1080 px

Shell Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Shell Lak Na Nehty

Pokud vám nyní na mysli vyvstaly umělé nehty přilepené pomocí speciálních přípravků a gelu jste vedle. Pro správné a rychlé odstranění gel laku doporučujeme. Cnd shellac je vhodný pro posílení nehtů jako doplněk manikúry a pedikúry.

Rating: 4.0

V rámci nehtové modeláže je shellac nebo také shall lak či shell lak úplnou novinkou. Můžu si na ně totiž nanést jakýkoliv lak a za den maximálně dva ho mám oprýskaný a musím si je přelakovat. Na rozdiel od gélových nechtov pri odstraňovaní netreba nechty pilníkovať ani inak narúšať ich povrch.

575 views
Detail Shell Lak Na Nehty
Friday 29th March 2024
Neobsahuje žádné agresivní látky tudíž nepoškozuje nehty ani nehtové lůžko.

Shell lak na nehty. Vyrobit 100 přírodní lak na nehty zatím není možné ale chytré a uvědomělé hlavy přišly s novou generací laků na nehty ze světa přírodní kosmetiky. Permanentní lak na nehty cnd shellac se aplikuje jako lak ale má vlastnosti jako gel jednoduše se tedy nanáší a doplňuje a je šetrnější a kvalitnější než gel lak protože potvrch nehtu se před aplikací ani při odstraňování laku nepiluje. Manikúra pedikúra gel lak shellac modeláž nehtů gelové nehty brno vážení návštěvníci vítáme vás na našich webových stránkách kde bychom vám chtěli představit naše malé nehtové studio a služby které m ůžeme nabídnout. Je mnohem odolnější než klasický lak.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

Cnd shellac se vyznačuje jedinečným složením které má blahodárný vliv na vaše nehty. V každej farebnej vrstve základného a vrchného laku sa behom tvrdnutia vytvára množstvo mikroskopických hmatom nepostrehnuteľných kanálikov ktoré vedú až k podkladovej vrstve. Jeho odstranění je také velmi jednoduché. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou.

Výhody laku cnd shellac.

Nehty zabalíte do speciální fólie nebo bandáže případně můžete prsty ponořit na několik minut do. Kdysi dávno jsem chodila na gelové nehty ale to jsem pak byla líná chodit na doplňování a vadilo mi že musím být na někoho vázaná aby mi nehty upravil. Keď vám lak spolu s nechtom odrastie odstránenie je veľmi jednoduché. Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem.

Rádi vás přivítáme v naší provozovně v brně v rodinném prostředí s příjemnou atmosférou.

Odstraňovač gel laku acetone remover speciálně pak doporučujeme acetone remover s lanolinem který šetrně odstraní gel lak a nevysušuje nehtové okolí tolik jako ostatní odstraňovače gel laků. Jsou vegan neobsahují až deset toxických látek jako běžné laky na nehty nabízejí skvělé krytí a výdrž efekt gelových nehtů a také módní barvy od nude přes temné až po svítivé či třpytivé. Rádi vás přivítáme v naší provozovně v brně v rodinném prostředí s příjemnou atmosférou. Výhody laku cnd shellac.

Jsou vegan neobsahují až deset toxických látek jako běžné laky na nehty nabízejí skvělé krytí a výdrž efekt gelových nehtů a také módní barvy od nude přes temné až po svítivé či třpytivé.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Neobsahuje žádné agresivní látky tudíž nepoškozuje nehty ani nehtové lůžko.

Relate Post "Shell Lak Na Nehty"