Transparentní Lak Na Nehty

1000x1000 px

Transparentní Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Transparentní Lak Na Nehty

Lak polyuretanový je určen jako vrchní lesklý transparentní nátěr na polyuretanové emaily při aplikacích v náročných podmínkách a na metalizované odstíny emailů. Zlepší výsledek barvení a prodlouží trvanlivost barvy rychle schne a je vysoce odolný prodlužuje trvanlivost barvení rychle schne transparentní. 45 kč bez dph 55 kč detail.

Rating: 4.0

Skladem 5 ks. Je krásně lesklý není potřeba. Můžete jej aplikovat samostatně nebo jako podkladovou bázi pod barevný lak.

720 views
Detail Transparentní Lak Na Nehty
Friday 29th March 2024
Transparentní světle růžový lak na nehty.

Transparentní lak na nehty. Transparentní světle růžový lak na nehty. Cs pruritus pocení poruchy nehtů suchá kůže alopecie akné makulopapulární vyrážka. Jeho použitím jako poslední vrstvy se prodlužuje životnost nátěrů odolnost vůči povětrnosti a barevná stálost. Poskytuje jim mimořádné zpevnění.

Nlac one step gel lak clear.

Fantasy nails lak na nehty color č 75 15ml. Boho lak na nehty transparentní 10 base. Zvyšuje odolnost vašich nehtů před poškozením lámáním a třepením. Transparentní gel lak je vhodný pro zpevnění přírodních nehtů a francouzskou manikúru.

Transparentní podkladový lak se skvělým složením bez škodlivých látek.

Je bezvýpotkový není potřeba stírat výpotek. Speciální transparentní lak rimmel stronger báječně pečuje o vaše nehty. Laky fantasy nails mají výborné krycí schopnosti a silnou pigmentaci. Laky fantasy nails mají výborné krycí schopnosti a silnou pigmentaci.

One step gel lak clear se vytvrzuje v 36w uv lampě déle než 2 minuty 60s v 24w led lampě 3 minuty v 9w uv lampě a je nutné ho nanášet opravdu v tenké vrstvě.

Ji přenese na vaše nehty vždy krásně sytou. Ať už si vybíráte barvu pro své nehty podle ročního období nálady nebo podle svého outfitu rychleschnoucí lak na nehty regina nails 66 sec. Et näopuhastusvahend näo ja kehaloputis näo ja kehakreemid kooriv näo ja kehakreem huulte ja silmakreem niisutavad nahakreemid toonitud niisutav kreem keha. One step gel lak clear se vytvrzuje v 36w uv lampě déle než 2 minuty 60s v 24w led lampě 3 minuty v 9w uv lampě a je nutné ho nanášet opravdu v tenké vrstvě.

Et näopuhastusvahend näo ja kehaloputis näo ja kehakreemid kooriv näo ja kehakreem huulte ja silmakreem niisutavad nahakreemid toonitud niisutav kreem keha.

Transparentní podkladový lak se skvělým složením bez škodlivých látek. Nlac one step gel lak clear. Transparentní světle růžový lak na nehty.

Relate Post "Transparentní Lak Na Nehty"