Uv Lampa Na Gelové Nehty

1280x1280 px

Uv Lampa Na Gelové Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Uv Lampa Na Gelové Nehty

Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin. Uv lampy na nehty jsou bezpochyby levnějším výrobkem. 1 x cd s detailným návodom a 350 timi vzormi zdobenia nechtov podrobnejší popis sady.

Rating: 4.0

Uv lampa na nehty většinou disponuje 4 5 zářivkami které zaručí kvalitní vytvrzení laku zářivky se však musí měnit častěji. Zaručuje dlhú životnosť žiaroviek. Uv lampa na gelové nehty je pro modeláž nehtů nepostradalená.

584 views
Detail Uv Lampa Na Gelové Nehty
Friday 29th March 2024
Odsávačky jsou vestavné nebo mohou sloužit jako operka na ruce.

Uv lampa na gelové nehty. 4 žiarivková uv lampa výkon 36w 4 x 9 watt. 1 x profesionálna 36w uv lampa s výsuvným dnom a s časovačom vrátane žiariviek. 1 x cvičný prst. Abyste vůbec věděli proč si koupit zrovna uv lampy přinášíme vám několik stručných informací týkajících se rozdílů mezi oběma produkty.

Nejsou to pouze uv lampy na nehty ale také led lampy na nehty.

983 kč bez dph 1 190 kč kód. 3 x ozdoby na nechty mix. Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá. Uv lampa standart sušicka na gelové nechty 36wprofesionálna uv lampa 36 w na nehty s časovačom na vytvrdzovanie gélu a gél laku.

Ke každé sadě obdržíte 3 dárky zdarma.

Led lampa na nehty disponuje 12 18 diodami které jsou oblíbenou variantou v salonech a nemusí se tak často měnit. Uv lampa na gelové nehty 36w senzor fialová skladem 2 ks značka. Uv lampy na nehty nabízíme v několika barvách a tvarech. 1 x buničina 100ks.

Sady na gelové nehty pro začátečníky.

1 x nálepky na nechty. Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže. Vybírejte dle typu lampy sady na nehty s uv lampou sady na gelové nehty s výkonnou uv led lampou některé sady obsahují brusku na nehty a zakoupit můžete také luxusní sadu s kufříkem. Momentálně nedostupné značka.

Uv lampa je vhodná na gelové nehty gel lak i akrylové nehty.

Uv lampa na gelové nehty 36w. Každá sada starnails obsahuje vše potřebné pro modeláž gelových nehtů. Uv lampa na nechty 36 w so sušičkou modrá 867 1. Práci s nehty také usnadňuje odsávačka prachu.

Uv lampa je levnější variantou.

Profesionálna moderná uv lampa na gelové nehty a sušička so senzorom ktorú automaticky spustí prístroj po vložení ruky do lampy lcd displej kryt chrániací zrak časovač v rozsahu 5 600 s a 4 x 9 w žiaroviek. Active uv lampa standart sušicka na gelové nechty 36w 818a 1839 prístroje na modelovanie nechtov hodnotenie produktu. Uv lampa je levnější variantou. Uv lampa je vhodná na gelové nehty gel lak i akrylové nehty.

Active uv lampa standart sušicka na gelové nechty 36w 818a 1839 prístroje na modelovanie nechtov hodnotenie produktu.

Sady na gelové nehty pro začátečníky. Ke každé sadě obdržíte 3 dárky zdarma. Nejsou to pouze uv lampy na nehty ale také led lampy na nehty. Odsávačky jsou vestavné nebo mohou sloužit jako operka na ruce.

Relate Post "Uv Lampa Na Gelové Nehty"